Купуй пекарню — заробляй з першого круасана

Перший простір хліба та кави

Мережа пекарень, в яких ми поєднали пекарню, кондитерську, кулінарію і магазин. Ефективність концепції «БОХЛІБ» ми перевірили особисто і тепер пропонуємо Вам стати частиною нашої успішної команди професіоналів і прихильників хлібної справи.

Щодня проводимо

200+

чеків в одній точці

Середня виручка в місяць

700 000+

гривень

Продаємо щомісяця

6 000+

круасанів в одній точці

Продаємо за рік

9 000+

кг хліба в одній точці

Але краще за пояснення подивіться 1-хвилинне відео, бо ми впевнені, що це хлібозавод, якого ви ще не бачили і, можливо, навіть не уявляли.

Пекарня від найтехнологічного заводу хліба в Україні

“Chanta Mount”

“Chanta Mount” має низку переваг серед виробників хлібобулочних виробів:

  • унікальне хлібопекарське обладнання від найкращих світових виробників, найпотужніший рівень автоматизації в Східній Європі
  • зібрана команда висококваліфікованих фахівців хлібної справи
  • наш хліб офіційно визнаний у світі і тому підтвердження сертифікація FSSC 22000, що визнаний GFSI (GFSI – Global Food Safety Initiative/Глобальна ініціатива по безпечності харчових продуктів) і Європейським співробітництвом з акредитації (ЕА).

Ми поруч на шляху до Вашого успіху

Допомога з підбором приміщення та дизайн-проектом пекарні

Централізований маркетинг з індивідуальною стратегією просування пекарні

Навчання Франчайзі та його команди на власних пекарнях

Розробка сезонного меню та ексклюзивних пропозицій

Постачання продукції та формування асортименту компанії

Підтримка персонального менеджера компанії

image-block

Особливості пекарні БО ХЛІБ

Більше 20 видів хлібів 

Більше 40 видів листкової випічки: круасанів, равликів, данішів тощо

Більше 45 страв в меню, що включає збалансовані сніданки, свіжі сендвічі та салати

Більше 70 позицій на вітрині супровідної групи: спеції, чай так кава, молочна та м’ясо-ковбасна продукція, закуски власного виробництва, напої тощо.

Пекарня випікає заморожені напівфабрикати хлібів та хлібобулочних виробів. На виробництві свіжоспечені вироби піддаються шоковому заморожуванню (- 35 градусів). Саме тому нам не потрібні консерванти, випічка залишається такою ж свіжою і хрусткою після випікання в пекарні.

Процес виробництва замороженої випічки тривалий, ресурсозатратний і високотехнологічний, та на виході ми віддаємо високоякісний натуральний продукт.

Доставляємо швидко та вчасно усю продукцію на пекарні.

Наші партнери

Пекарні БО ХЛІБ

Ми прагнемо масштабувати якісну продукцію та успішну бізнес-модель, а не чергову інстаграмну кавʼярню без прибутку. 

Етапи відкриття власної пекарні

01

Підписання договору

Передача франчайзингового пакету та інструктаж керівного складу по всім етапам відкриття пекарні. Внесення платежів.

02

Пошук та затвердження локації

Вибір приміщення, підписання договору оренди.
Запуск архітектурних рішень.

03

Ремонт та монтаж

Затвердження підрядників, ремонт та монтаж меблів.

04

Запуск маркетингових активностей

Затвердження програми просування.
Покрокова інструкція з локального маркетингу.

05

Пошук та навчання персоналу

Навчання Франчайзі. Розміщення вакансій, співбесіди та навчання команди. Налаштування доступів до ПЗ.

06

Відпрацювання бізнес-процесів

Відпрацювання всіх процесів та стажування команди. Генеральне прибирання. Святкове відкриття.

Залишайте свої контакти для персональної консультації

Ми познайомимо Вас з нашим продуктом, з його унікальністю та особливостями, а також з існуючими форматами бізнес-моделі.

Керівник проєкту:
Наталія Назаренко
+380 (50) 203 46 40

Останні новини