Франшиза пекарні: ваш шлях до успішного бізнесу в Україні
Відкриття власної пекарні може стати мрією для багатьох підприємців, особливо тих, хто захоплюється мистецтвом випічки та прагне створити щось унікальне. Пекарня — це не просто
чеків в одній точці
гривень
круасанів в одній точці
кг хліба в одній точці
Допомога з підбором приміщення та дизайн-проектом пекарні
Централізований маркетинг з індивідуальною стратегією просування пекарні
Навчання Франчайзі та його команди на власних пекарнях
Розробка сезонного меню та ексклюзивних пропозицій
Постачання продукції та формування асортименту компанії
Підтримка персонального менеджера компанії
Більше 20 видів хлібів
Більше 40 видів листкової випічки: круасанів, равликів, данішів тощо
Більше 45 страв в меню, що включає збалансовані сніданки, свіжі сендвічі та салати
Більше 70 позицій на вітрині супровідної групи: спеції, чай так кава, молочна та м’ясо-ковбасна продукція, закуски власного виробництва, напої тощо.
Пекарня випікає заморожені напівфабрикати хлібів та хлібобулочних виробів. На виробництві свіжоспечені вироби піддаються шоковому заморожуванню (- 35 градусів). Саме тому нам не потрібні консерванти, випічка залишається такою ж свіжою і хрусткою після випікання в пекарні.
Процес виробництва замороженої випічки тривалий, ресурсозатратний і високотехнологічний, та на виході ми віддаємо високоякісний натуральний продукт.
Доставляємо швидко та вчасно усю продукцію на пекарні.
Ми прагнемо масштабувати якісну продукцію та успішну бізнес-модель, а не чергову інстаграмну кавʼярню без прибутку.
Підписання договору
Передача франчайзингового пакету та інструктаж керівного складу по всім етапам відкриття пекарні. Внесення платежів.
Пошук та затвердження локації
Вибір приміщення, підписання договору оренди.
Запуск архітектурних рішень.
Ремонт та монтаж
Запуск маркетингових активностей
Затвердження програми просування.
Покрокова інструкція з локального маркетингу.
Пошук та навчання персоналу
Навчання Франчайзі. Розміщення вакансій, співбесіди та навчання команди. Налаштування доступів до ПЗ.
Відпрацювання бізнес-процесів
Відпрацювання всіх процесів та стажування команди. Генеральне прибирання. Святкове відкриття.
Ми познайомимо Вас з нашим продуктом, з його унікальністю та особливостями, а також з існуючими форматами бізнес-моделі.
Керівник проєкту:
Наталія Назаренко
+380 (50) 203 46 40
Відкриття власної пекарні може стати мрією для багатьох підприємців, особливо тих, хто захоплюється мистецтвом випічки та прагне створити щось унікальне. Пекарня — це не просто
Відкрити пекарню — це мрія багатьох підприємців, які люблять випічку і прагнуть принести свій унікальний смак у світ. Запах свіжоспеченого хліба і ароматних круасанів притягує
Франчайзинг кав’ярні — це чудова можливість для тих, хто мріє про власний бізнес у сфері гостинності. Франшиза надає доступ до перевіреної бізнес-моделі, інноваційних технологій, а
Головний офіс:
Вул.Михайла Грушевського, 9-Б, оф.6-8
Керівник проєкту:
Наталія Назаренко
+380 (50) 203 46 40
© Copyright 2024 Bo Hlib. All rights reserved.