Купуй пекарню — заробляй з першого круасана

Перший простір хліба та кави

Мережа пекарень, в яких ми поєднали пекарню, кондитерську, кулінарію і магазин. Ефективність концепції «БОХЛІБ» ми перевірили особисто і тепер пропонуємо Вам стати частиною нашої успішної команди професіоналів і прихильників хлібної справи.

Щодня проводимо

200+

чеків в одній точці

Середня виручка в місяць

700 000+

гривень

Продаємо щомісяця

6 000+

круасанів в одній точці

Продаємо за рік

9 000+

кг хліба в одній точці

Пекарня від найтехнологічнішого заводу хліба в Україні «Chanta Mount»

Ключовою компетенцією заводу є виробництво заморожених хлібобулочних виробів в Україні. У нас не було іншого варіанту як відкрити свої пекарні, концепція яких дуже проста.

Ми поруч на шляху до Вашого успіху

Допомога з підбором приміщення та дизайн-проектом пекарні

Централізований маркетинг з індивідуальною стратегією просування пекарні

Навчання Франчайзі та його команди на власних пекарнях

Розробка сезонного меню та ексклюзивних пропозицій

Постачання продукції та формування асортименту компанії

Підтримка персонального менеджера компанії

image-block

Особливості пекарні БО ХЛІБ

Свіжість, якість та унікальність рецептури – наша основна гордість.

У нас понад 76 позицій у меню: від класичного круасана до оригінальних хлібів з найрізноманітнішими начинками. Ми оновлюємо меню відповідно до розробленого графіку, включно з Вашою пекарнею.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Переваги франшизи

Власне виробництво

Наше виробництво CHANTA – одне з найтехнологічніших заводів України

Асортимент

Маємо понад 76 позицій: круасани, хліба, фірмові страви та супровідна група від партнерів

Бізнес-процеси

Ми відпрацювали бізнес-процеси на власних пекарнях в Києві та щодня їх покращюємо

Маркетинг

На постійній основі проводимо промо-активності для збільшення впізнаваності та залучення гостей в пекарні

Гібридний формат

В форматах ми поєднали пекарню, кавʼярню та фірмовий магазин, аби збільшити прибутковість франшизи

80% постійних клієнтів

Впровадили систему обслуговування, що закохує гостей в атмосферу та продукцію Бо Хліб

Наші партнери

ФОРМАТИ
ФОРМАТИ

Формати франшизи

Франшиза створена, щоб приносити власнику високі прибутки та задоволення. Однак, пекарня може стати дійсно прибутковою тільки якщо власник приділяє належну увагу бізнес-моделі, розуміє ключові аспекти бізнесу та будує систему управління на їх основі.

Sit&Eat

Це повноцінний формат, в якому представлений асортимент, та є зона допікання, завдяки якій гості можуть спостерігати за створенням смаколиків. Формат доповнюється фірмовим кафе на декілька столиків.

Прибуток від $ 3 000

Grab&Go

Фірмовий магазин БО ХЛІБ — невеликий простір хліба та кави для замовлення їжі та напоїв з собою із зоною допікання.
Такий формат діє поки що лише в межах Києва.

Прибуток від $ 1 000

Пекарні БО ХЛІБ

Ми прагнемо масштабувати якісну продукцію та успішну бізнес-модель, а не чергову інстаграмну кавʼярню без прибутку. 

Етапи відкриття власної пекарні

01

Підписання договору

Передача франчайзингового пакету та інструктаж керівного складу по всім етапам відкриття пекарні. Внесення платежів.

02

Пошук та затвердження локації

Вибір приміщення, підписання договору оренди.
Запуск архітектурних рішень.

03

Ремонт та монтаж

Затвердження підрядників, ремонт та монтаж меблів.

04

Запуск маркетингових активностей

Затвердження програми просування.
Покрокова інструкція з локального маркетингу.

05

Пошук та навчання персоналу

Навчання Франчайзі. Розміщення вакансій, співбесіди та навчання команди. Налаштування доступів до ПЗ.

06

Відпрацювання бізнес-процесів

Відпрацювання всіх процесів та стажування команди. Генеральне прибирання. Святкове відкриття.

Залишайте свої контакти для персональної консультації

Ми познайомимо Вас з нашим продуктом, з його унікальністю та особливостями, а також з існуючими форматами бізнес-моделі.

Керівник проєкту:
Наталя Назаренко
+380 (50) 203 46 40

Останні новини

Ржаний хліб

Ржаний хліб – це особливий продукт, який має свій неповторний смак та корисні властивості для організму. Цей вид хліба виготовляється з ржаного борошна, яке містить багато важливих мікроелементів та волокон.

Читати повністю
Рецепти хліба

Звичайний хліб завжди можна перетворити на щось особливе, додаючи до нього різні інгредієнти та змінюючи технологію приготування. Ось десять унікальних рецептів хліба, які можуть зацікавити.

Читати повністю

Ваші питання

Ми з радістю відповімо на всі Ваші запитання і ось найпоширеніші з них.

Свіжість, якість та унікальність рецептури – наша основна гордість.

У нас понад 76 позицій у меню: від класичного круасана до оригінальних хлібів з найрізноманітнішими начинками. Ми оновлюємо меню відповідно до розробленого графіку, включно з Вашою пекарнею.

Свіжість, якість та унікальність рецептури – наша основна гордість.

У нас понад 76 позицій у меню: від класичного круасана до оригінальних хлібів з найрізноманітнішими начинками. Ми оновлюємо меню відповідно до розробленого графіку, включно з Вашою пекарнею.

Свіжість, якість та унікальність рецептури – наша основна гордість.

У нас понад 76 позицій у меню: від класичного круасана до оригінальних хлібів з найрізноманітнішими начинками. Ми оновлюємо меню відповідно до розробленого графіку, включно з Вашою пекарнею.