Агробізнес – це ключовий напрямок економіки, що забезпечує країну найважливішими продуктами харчування, серед яких хліб займає особливе місце. Хліб – це не просто основний продукт на нашому столі, але й символ національної культури та традицій. Від якості агробізнесу залежить не тільки кількість, але і якість хліба, який ми щодня споживаємо.
Розвиток агробізнесу має прямий вплив на виробництво хлібних виробів. Відбором найкращих сортів зерна, сучасними методами вирощування та збирання врожаю залежить смак, аромат і текстура хліба. Компанія БОХЛІБ чудово розуміє цю залежність, тому приділяє особливу увагу якості сировини та процесу виробництва.
Хліб від БОХЛІБ – це результат інтеграції агробізнесу та багаторічних традицій пекарської справи. Ми створюємо хліб, який поєднує в собі найкращі характеристики – натуральність, смак та довершену якість. Кожен шматок нашого хліба – це відображення нашої турботи про споживача та безперервного прагнення до досконалості.
Агробізнес хліб від БОХЛІБ – це не просто продукт, це гарантія високої якості, натуральності та традицій. Обираючи наш хліб, ви отримуєте справжній смак та користь, яку можуть забезпечити лише найкращі продукти агробізнесу.
Це місце, в якому можна затриматися та насолодитися моментом, а можна взяти цю атмосферу із собою.
Простір відкрився у форматі Sit&Eat, з площею понад 80 кв.м., із двома залами. У першому залі: триметрова вітрина – серце пекарні, в яку закохується кожен гість, бо завжди можна обрати теплий багет із хрусткою скоринкою, ніжну здобу, круасани і супровідну продукцію власного виробництва. У другому залі 30 посадкових місць, де можна зануритись у комфортну атмосферу і відчувати себе, наче вдома.
В меню представлені фірмові та збалансовані сніданки, сирники і тости, м’ясні та рибні сендвічі, свіжі салати. Асортиментний перелік налічує більше 80 позицій, до яких входять супровідна група спецій, молочні та м’ясо-ковбасні вироби, холодні напої тощо.
Поласувати випічкою від класичного круасана на вершковому маслі до круасанів з різноманітними начинками: фісташковий та мигдалевий, з трояндовим кремом чи йогуртовою начинкою. Або похрумтіти оригінальними хлібами і багетами: гречаний чи багет з сиром, мультизлаковий чи житній, навіть банановий та хлібний брауні.
Окрім того, що можна смачно поїсти всередині закладу, ще можна взяти із собою смаколики, поласувати вдома та обов’язково повернутись ще. Пекарня працює з 8:00 до 22:00.
Відкриття нового простору створює можливість для підприємців реалізувати свої амбіції та стати частиною потужного бренду. Франчайзі Бо Хліб Анна та Павло вже виявили свій підприємницький потенціал і їхні зусилля сприятимуть залученню нових інвестицій у регіон, розвитку місцевої інфраструктури та підтримці місцевих виробників.
Загалом, відкриття простору “Бо Хліб” в Святопетрівському – це не лише комерційний крок, але й важливий етап стимулювання економічного зростання.
Гостинність та привітність, турбота та надвисока якість є ціннісною основою Бо Хліб! Нам завжди добре там, де хліб та любов.
Бо Хліб – то любов, а франшиза – то прибуток!
Головний офіс:
Вул.Михайла Грушевського, 9-Б, оф.6-8
Керівник проєкту:
Наталія Назаренко
+380 (50) 203 46 40
© Copyright 2024 Bo Hlib. All rights reserved.