Про франшизу
від БоХліб

Історія створення

Купуй пекарню — заробляй з першого круасана

Наша місія

Масштабувати любов, гостинність і традиції України крізь цінність і якість хліба по всьому світу.

Наша мета

Хліб від «БО ХЛІБ» на кожному столі української родини, а наші круасани – уподобання кожного українця!

Інтер’єр пекарні БоХліб з ароматною випічкою на вітрині

"Наш хліб і круасани випікаються за традиційними рецептами з використанням натуральних інгредієнтів, щоб кожен шматочок був справжнім кулінарним шедевром."

Переваги франшизи

Власне виробництво

Наше виробництво CHANTA – одне з найтехнологічніших заводів України

Асортимент

Маємо понад 76 позицій: круасани, хліба, фірмові страви та супровідна група від партнерів

Бізнес-процеси

Ми відпрацювали бізнес-процеси різних форматів на власних пекарнях та втілюємо покращений досвід у реалізацію інших пекарень

Маркетинг

На постійній основі проводимо промо-активності для збільшення впізнаваності та залучення гостей в пекарні

Гібридний формат

В форматах ми поєднали пекарню, кавʼярню та фірмовий магазин, аби збільшити прибутковість франшизи

80% постійних клієнтів

Впровадили систему обслуговування, що закохує гостей в атмосферу та продукцію Бо Хліб

ФОРМАТИ
ФОРМАТИ

Формати франшизи

Франшиза створена, щоб приносити власнику високі прибутки та задоволення. Однак, пекарня може стати дійсно прибутковою тільки якщо власник приділяє належну увагу бізнес-моделі, розуміє ключові аспекти бізнесу та будує систему управління на їх основі.

Sit&Eat

Це повноцінний формат, в якому представлений асортимент, та є зона допікання, завдяки якій гості можуть спостерігати за створенням смаколиків. Формат доповнюється фірмовим кафе на декілька столиків.

Прибуток від $ 3 000

Grab&Go

Фірмовий магазин БО ХЛІБ — невеликий простір хліба та кави для замовлення їжі та напоїв з собою із зоною допікання.
Такий формат діє поки що лише в межах Києва.

Прибуток від $ 1 000

Етапи відкриття власної пекарні

01

Підписання договору

Передача франчайзингового пакету та інструктаж керівного складу по всім етапам відкриття пекарні. Внесення платежів.

02

Пошук та затвердження локації

Вибір приміщення, підписання договору оренди.
Запуск архітектурних рішень.

03

Ремонт та монтаж

Затвердження підрядників, ремонт та монтаж меблів.

04

Запуск маркетингових активностей

Затвердження програми просування.
Покрокова інструкція з локального маркетингу.

05

Пошук та навчання персоналу

Навчання Франчайзі. Розміщення вакансій, співбесіди та навчання команди. Налаштування доступів до ПЗ.

06

Відпрацювання бізнес-процесів

Відпрацювання всіх процесів та стажування команди. Генеральне прибирання. Святкове відкриття.

Вимоги до локації:

Радимо обирати локацію з середньою прохідністю в 5000 – 6000 тисяч людей у день.

Відкриття пекарні доцільне в містах з населенням від 100 000 мешканців.

Розміщення пекарні у житловому комплексі - чисельність населення має складати від 10 000 жителів.

Біля бізнес-центрів, торгово-розважальних центрів, ВНЗ.

ФРАНШИЗА
ФРАНШИЗА

Чому саме
франшиза БоХліб

Хліб від «БО ХЛІБ» на кожному столі української родини, а наші круасани – уподобання кожного українця!

Придбавши Франшизу БоХліб ви отримуєте пакет підтримки:

Чекаємо вас за адресами:

М.Київ

Вул. Олександра Олеся, 5 ЖК «Варшавський»
093 818 14 42

М.Київ

Вул. Самійла кішки, 12 ЖК «Венеція»
095 218 51 60

М.Київ

вул. Георгія Кірпи, 3
099 537 94 97

М.Київ

вул. Михайла Гришка, 5 ТРЦ Аладдін
050 155 03 25

М.Київ

вул, Cаперне Поле, 12 ЖК «Французький квартал»
098 405 55 62

М.Київ

вул. Салютна, 2 ЖК «Файна Таун»
050 168 96 21

М.Київ

пр-т Оболонський, 19 ТЦ Smart Plaza Obolon
050 161 34 60

М.Київ

вул. Васильківська, 100а
099 537 94 74

М.Київ

вул. Юнацька, 6 ЖК «ParkLand»
050 135 43 38

Київська область

с. Святопетрівське, бул. Лесі Українки, 2Б
097 096 09 53

Київська область

м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого, 14
067 426 76 64

м. Черкаси

вул. Святотроїцька, 55
099 027 05 23

М.Київ

ЖК Галактика, адреса: Євгена Сверстюка, 6е