Про франшизу

Переваги франшизи

Власне виробництво

Наше виробництво CHANTA – одне з найтехнологічніших заводів України

Асортимент

Маємо понад 76 позицій: круасани, хліба, фірмові страви та супровідна група від партнерів

Бізнес-процеси

Ми відпрацювали бізнес-процеси різних форматів на власних пекарнях та втілюємо покращений досвід у реалізацію інших пекарень

Маркетинг

На постійній основі проводимо промо-активності для збільшення впізнаваності та залучення гостей в пекарні

Гібридний формат

В форматах ми поєднали пекарню, кавʼярню та фірмовий магазин, аби збільшити прибутковість франшизи

80% постійних клієнтів

Впровадили систему обслуговування, що закохує гостей в атмосферу та продукцію Бо Хліб

ФОРМАТИ
ФОРМАТИ

Формати франшизи

Франшиза створена, щоб приносити власнику високі прибутки та задоволення. Однак, пекарня може стати дійсно прибутковою тільки якщо власник приділяє належну увагу бізнес-моделі, розуміє ключові аспекти бізнесу та будує систему управління на їх основі.

Sit&Eat

Це повноцінний формат, в якому представлений асортимент, та є зона допікання, завдяки якій гості можуть спостерігати за створенням смаколиків. Формат доповнюється фірмовим кафе на декілька столиків.

Прибуток від $ 3 000

Grab&Go

Фірмовий магазин БО ХЛІБ — невеликий простір хліба та кави для замовлення їжі та напоїв з собою із зоною допікання.
Такий формат діє поки що лише в межах Києва.

Прибуток від $ 1 000

Етапи відкриття власної пекарні

01

Підписання договору

Передача франчайзингового пакету та інструктаж керівного складу по всім етапам відкриття пекарні. Внесення платежів.

02

Пошук та затвердження локації

Вибір приміщення, підписання договору оренди.
Запуск архітектурних рішень.

03

Ремонт та монтаж

Затвердження підрядників, ремонт та монтаж меблів.

04

Запуск маркетингових активностей

Затвердження програми просування.
Покрокова інструкція з локального маркетингу.

05

Пошук та навчання персоналу

Навчання Франчайзі. Розміщення вакансій, співбесіди та навчання команди. Налаштування доступів до ПЗ.

06

Відпрацювання бізнес-процесів

Відпрацювання всіх процесів та стажування команди. Генеральне прибирання. Святкове відкриття.

Залишайте свої контакти для персональної консультації

Ми познайомимо Вас з нашим продуктом, з його унікальністю та особливостями, а також з існуючими форматами бізнес-моделі.

Керівник проєкту:
Наталія Назаренко
+380 (50) 203 46 40

ФРАНШИЗА
ФРАНШИЗА