Про франшизу
від БоХліб

Купуй пекарню — заробляй з першого круасана

Наша місія

Масштабувати любов, гостинність і традиції України крізь цінність і якість хліба по всьому світу.

Наша мета

Хліб від «БО ХЛІБ» на кожному столі української родини, а наші круасани – уподобання кожного українця!

Інтер’єр пекарні БоХліб з ароматною випічкою на вітрині

"Наш хліб і круасани випікаються за традиційними рецептами з використанням натуральних інгредієнтів, щоб кожен шматочок був справжнім кулінарним шедевром."

Переваги франшизи

Власне виробництво

Наше виробництво CHANTA – одне з найтехнологічніших заводів України

Асортимент

Маємо понад 76 позицій: круасани, хліба, фірмові страви та супровідна група від партнерів

Бізнес-процеси

Ми відпрацювали бізнес-процеси різних форматів на власних пекарнях та втілюємо покращений досвід у реалізацію інших пекарень

Маркетинг

На постійній основі проводимо промо-активності для збільшення впізнаваності та залучення гостей в пекарні

Гібридний формат

В форматах ми поєднали пекарню, кавʼярню та фірмовий магазин, аби збільшити прибутковість франшизи

80% постійних клієнтів

Впровадили систему обслуговування, що закохує гостей в атмосферу та продукцію Бо Хліб

ФОРМАТИ
ФОРМАТИ

Формати франшизи

Франшиза створена, щоб приносити власнику високі прибутки та задоволення. Однак, пекарня може стати дійсно прибутковою тільки якщо власник приділяє належну увагу бізнес-моделі, розуміє ключові аспекти бізнесу та будує систему управління на їх основі.

Sit&Eat

Це фірмовий магазин з зоною допікання; простір, в якому можна знайти все. Особливість кожного закладу «у БОХЛІБ не лише по хліб». Взяв і пішов – от і все.
Прибуток від $ 1 000

Grab&Go

Це розширений формат з посадковою зоною, в якому можна поснідати та насолодитись затишною атмосферою, наче вдома.

Прибуток від $ 3 000

Етапи відкриття власної пекарні

01

Підписання договору

Передача франчайзингового пакету та інструктаж керівного складу по всім етапам відкриття пекарні. Внесення платежів.

02

Пошук та затвердження локації

Вибір приміщення, підписання договору оренди.
Запуск архітектурних рішень.

03

Ремонт та монтаж

Затвердження підрядників, ремонт та монтаж меблів.

04

Запуск маркетингових активностей

Затвердження програми просування.
Покрокова інструкція з локального маркетингу.

05

Пошук та навчання персоналу

Навчання Франчайзі. Розміщення вакансій, співбесіди та навчання команди. Налаштування доступів до ПЗ.

06

Відпрацювання бізнес-процесів

Відпрацювання всіх процесів та стажування команди. Генеральне прибирання. Святкове відкриття.

Вимоги до локації:

Радимо обирати локацію з середньою прохідністю в 5000 – 6000 тисяч людей у день.

Відкриття пекарні доцільне в містах з населенням від 100 000 мешканців.

Розміщення пекарні у житловому комплексі - чисельність населення має складати від 10 000 жителів.

Біля бізнес-центрів, торгово-розважальних центрів, ВНЗ.

ФРАНШИЗА
ФРАНШИЗА

Чому саме
франшиза БоХліб

Хліб від «БО ХЛІБ» на кожному столі української родини, а наші круасани – уподобання кожного українця!

Придбавши Франшизу БоХліб ви отримуєте пакет підтримки:

1
Франчайзинговий пакет
2
Фінансова модель
3
Договір по франчайзингу
4
Відомий бренд
5
Маркетинг
6
Дизайн-проект
7
Навчання персоналу
8
Виїзд/Затвердження локації
9
Власна логістика
10
Перевірені постачальники
11
Технологічні карти
12
Персональний менеджер
13
Команда запуску

Що про нас кажуть?

Заповнити форму

Внесіть свої дані і ми відправимо презентацію для ознайомлення. 

Заповнити форму

Наші менеджери з вами зв’яжуться