Про хліб можна говорити нескінченно. Це не просто продукт харчування – це символ родинного затишку, національної ідентичності та кулінарного мистецтва. Від класичних батонів до ексклюзивних видів з добавками – хліб є невід’ємною частиною нашого щоденного життя. Він супроводжує нас з дитинства, стає основою сімейних обідів і важливим атрибутом святкових застіль.
Хліб відображає культуру і традиції кожної нації. У кожній країні є свої унікальні рецепти, які передаються з покоління в покоління, зберігаючи смак і аромати минулого. У наш час хліб став не просто продуктом для споживання, але й об’єктом кулінарної творчості. Нові види хліба, що поєднують у собі різноманітні інгредієнти та техніки випікання, привносять в наше життя особливий смак та естетику.
БОХЛІБ – це компанія, яка бере на себе місію не тільки зберігати традиції хлібопекарської справи, але й удосконалювати її. Наші продукти – це результат багаторічної майстерності та сучасних технологій, які дозволяють створювати хліб високої якості. Ми віримо, що хліб – це більше, ніж просто їжа. Це справжнє мистецтво, яке ми готові поділитися з кожним нашим клієнтом.
Про хліб можна сказати, що це не просто продукт, а справжній символ культури та сімейних традицій. Хліб від БОХЛІБ – це поєднання високої якості, багаторічних традицій і сучасних технологій. Вибирайте найкраще для себе та своєї родини!
Це місце, в якому можна затриматися та насолодитися моментом, а можна взяти цю атмосферу із собою.
Простір відкрився у форматі Sit&Eat, з площею понад 80 кв.м., із двома залами. У першому залі: триметрова вітрина – серце пекарні, в яку закохується кожен гість, бо завжди можна обрати теплий багет із хрусткою скоринкою, ніжну здобу, круасани і супровідну продукцію власного виробництва. У другому залі 30 посадкових місць, де можна зануритись у комфортну атмосферу і відчувати себе, наче вдома.
В меню представлені фірмові та збалансовані сніданки, сирники і тости, м’ясні та рибні сендвічі, свіжі салати. Асортиментний перелік налічує більше 80 позицій, до яких входять супровідна група спецій, молочні та м’ясо-ковбасні вироби, холодні напої тощо.
Поласувати випічкою від класичного круасана на вершковому маслі до круасанів з різноманітними начинками: фісташковий та мигдалевий, з трояндовим кремом чи йогуртовою начинкою. Або похрумтіти оригінальними хлібами і багетами: гречаний чи багет з сиром, мультизлаковий чи житній, навіть банановий та хлібний брауні.
Окрім того, що можна смачно поїсти всередині закладу, ще можна взяти із собою смаколики, поласувати вдома та обов’язково повернутись ще. Пекарня працює з 8:00 до 22:00.
Відкриття нового простору створює можливість для підприємців реалізувати свої амбіції та стати частиною потужного бренду. Франчайзі Бо Хліб Анна та Павло вже виявили свій підприємницький потенціал і їхні зусилля сприятимуть залученню нових інвестицій у регіон, розвитку місцевої інфраструктури та підтримці місцевих виробників.
Загалом, відкриття простору “Бо Хліб” в Святопетрівському – це не лише комерційний крок, але й важливий етап стимулювання економічного зростання.
Гостинність та привітність, турбота та надвисока якість є ціннісною основою Бо Хліб! Нам завжди добре там, де хліб та любов.
Бо Хліб – то любов, а франшиза – то прибуток!
Головний офіс:
Вул.Михайла Грушевського, 9-Б, оф.6-8
Керівник проєкту:
Наталія Назаренко
+380 (50) 203 46 40
© Copyright 2024 Bo Hlib. All rights reserved.